Tehostettua palveluasumista

Verkkolammen Hoitokoti Oy tarjoaa turvallista ja lämminhenkistä tehostettua palveluasumista. Hoitokotiamme ympäröi kaunis luonto ja kalaisat vedet.

Yhteisö luo kodin tunteen

Verkkolammen Hoitokoti on pieni yksikkö, jossa kaikki tuntevat toisensa. Tarjoamme 19 asukaspaikkaa mielenterveyskuntoutujille. Pitkäkestoiset hoitosuhteet ja henkilökunnan pieni vaihtuvuus takaavat sen, että hoito on aidosti yksilöllistä ja turvallista. Tunnemme asukkaat parhaimmillaan jopa 20 vuoden ajalta.

Tarjoamamme tehostettu palveluasuminen tarkoittaa, että asukkaat voivat luottaa saavansa apua ja ohjausta aina tarvittaessa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla 24 tuntia vuorokaudessa.

Käsi kädessä

Yhdessä asukkaiden kanssa teemme heille turvallisen kodin

Tarja, Verkkolammen Hoitokodin työntekijä vuodesta 2002

Tervettä ja virikkeellistä arkea

Meillä hoitokodin asukkaat voivat sisustaa huoneensa omannäköiseksi. Ympäröivä luonto tarjoaa hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Haluamme, että jokainen pääsee mukaan arjen askareisiin yksilöllisten kykyjensä mukaan. Arkeen sisältyy myös vaihtelua asiointikäyntien, retkien ja kulttuurin muodossa. Yhteiset, selkeät pelisäännöt luovat tärkeän yhteisöllisyydentunteen.

Huolehdimme asukkaiden terveydestä kokonaisvaltaisesti. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yhdessä henkilökohtainen palvelusuunnitelma ja nimetään omahoitaja. Psykiatrian erikoislääkäri Tatjana Aaljoki käy hoitokodissa säännöllisesti ja on kutsuttavissa paikalle myös tarpeen vaatiessa.

Hoitokodilla on oma keittäjä, joka loihtii maukkaat ateriat omassa keittiössä. Käytämme puhtaita raaka-aineita ja valmistamme ateriat alusta alkaen itse. Otamme huomioon erityisruokavaliot sekä pidämme asukkaiden toiveruokapäiviä.

Päivät kuluvat nopeasti, paljon seuraa, hyvä hoito.

Pekka, Verkkolammen Hoitokodin asiakas vuodesta 2010

Tehostettua palveluasumista luonnonäärellä

Tutustu hoitokotiin