Verkkolammen hoitokoti, Tehostettu palveluasuminen, Polvijärvi

Palveluasuminen

Varmistamme hyvän ja yksilöllisen hoidon jokaiselle asukkaalle tekemällä henkilökohtaisen palvelusuunnitelman sekä nimeämällä omahoitajan. Hoitokodissamme on 19 asukaspaikkaa viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Asukkaalla on käytössä sekä oma huone että yhteiset tilat kodikkaaseen oleskeluun. Asiakkaat hyötyvät palveluasumisen yhteisöllisyydestä. Polvijärven Sotkuman kylässä sijaitsevan hoitokodin ympäristössä on hyvät ulkoilu- ja marjastusmaastot. Luonnonläheinen ympäristö mahdollistaa kalastuksen sekä sienestyksen harrastamisen. Teemme vuosittain eripituisia retkiä niin mökkeilyn kuin pidempien Lapin retkien muodossa.

Tehostettu palveluasuminen

Tarjoamme tehostettua palveluasumista niille asukkaille jotka tarvitsevat ympärivuorokautista huolenpitoa. Koulutettu, ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla 24 tuntia vuorokaudessa.

Verkkolammen Hoitokodin toiminta-ajatuksena on ihmisarvon mukainen hoito ja asiakaslähtöisyys sekä arvot, joita koko hoitokodin henkilökunta on sitoutunut työssään noudattamaan. Kodinomaisessa ympäristössä pyrimme järjestämään asukkaille mielekästä toimintaa ja tukemaan heitä omatoimisuudessa. Sekä asiakas-, että henkilöstötyytyväisyys on meille tärkeää.

Verkkolammen hoitokoti, Palveluasuminen, Joensuu
Verkkolammen hoitokoti, Tehostettu palveluasuminen, Polvijärvi